En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Tükenmez Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?

Tükenmez Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?

Tükenmez kalem lekesini çıkarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Lekenin bulunduğu kumaşı veya yüzeyi hafifçe temiz bir bez veya kâğıt havluyla silin. Bu, fazla mürekkebin absorbe olmasına yardımcı olabilir.
     
  2. Leke henüz taze ise, soğuk suyla hafifçe durulayın. Mürekkep lekesini çıkarma şansını artırmak için su ile teması azaltmak önemlidir.
     
  3. Tükenmez kalemin bulunduğu kumaşı veya yüzeyi sabun ve suyla yıkayın. Sabunlu su, lekeyi yumuşatmaya yardımcı olabilir. Lekeyi hafifçe ovuşturarak temizleyin.
     
  4. Leke çıkmazsa, ıslak bir bezin veya süngerin üzerine biraz deterjan veya sıvı sabun dökün. Lekeyi hafifçe ovuşturarak temizlemeye devam edin.
     
  5. Leke hala çıkmazsa, birkaç damla alkol veya tıbbi alkollü temizleyiciyi bir pamuk topuna dökün ve lekeyi hafifçe silin. Alkol, tükenmez kalem lekesini çıkarmak için etkili bir çözücüdür.
     
  6. Son olarak, lekeli kumaşı yıkayın. Kumaşın yıkama talimatlarına uygun olarak çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Yüzeyler için ise temiz bir bezle suyla silin.

Bu adımları takip ederken, kumaşı veya yüzeyi lekeyi daha da yaymamaya özen gösterin. Ayrıca, lekeli kumaşın veya yüzeyin özel bir temizleme yöntemine veya hassas bir malzeme olduğuna dikkat edin ve buna göre hareket edin.


İlgili İçerikler:

Çay Lekesi — Sos Lekesi — Deodorant Lekesi — Küf Kokusu — Çikolata Lekesi — Alkol LekesiMum Lekesi — Ter Lekesi— Oje Lekesi — Pas Lekesi — Yağ Lekesi — Boya Lekesi — Çilek Lekesi — Dondurma Lekesi — Mürekkep Lekesi — Halıdan Pastel Boya — Çimen Lekesi — Çamaşır Suyu Lekesi — Ceviz Lekesi — Ruj Lekesi — Çamur Lekesi — Göz Kalemi Lekesi — Kurşun Kalem Lekesi — Kül Lekesi — Karpuz Lekesi — Kan Lekesi — Şarap LekesiÇimen Lekesi — Japon Yapıştırıcı Lekesi — Kahve Lekesi — Kaka Lekesi — Kına Lekesi — Küf Lekesi — Nar Lekesi — Bant İzi lekesi — Sakız Lekesi — Mazot Lekesi — Kiraz Lekesi — Akrilik Boya Nasıl Çıkar? — Pas Lekesi — Bira Lekesi — Karadut Lekesi — Salça Lekesi — Slikon Lekesi — Yataktaki Sarı Lekeler — Boya Lekesi — Çam Sakızı Lekesi — Kalem Lekesi — Bal Lekesi — Silikon Lekesi — Zerdeçal Lekesi

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm