En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Takım Elbise Nasıl Yıkanır? Takım Elbise Temizliği ve Bakımı

Takım Elbise Nasıl Yıkanır? Takım Elbise Temizliği ve Bakımı

Takım elbise temizliği biraz kafaları karıştıran bir iştir. Elbiselerin görünüşünü bozmadan temizlemek beceri ister. Sonuçta bunlar şık olmak için giyilen elbiselerdir ve yıpranmış bir görünüm elbisenin değerini yitirmesine sebep olur. Aynı zamanda hassas kumaşa sahip olduklarından temizliği de zordur. Bu konuda Networkdry kuru temizleme size ne yapmanız gerektiğine dair bilgiler veriyor.

"Takım elbise elde yıkanabilir mi, makineye atılır mı, kuru temizleme şart mı?" Bu üç seçenekten hangisini yapacağınıza karar veremiyor olabilirsiniz. Çoğu takım elbisenin etiketinde sadece kuru temizleme yapılır şeklinde bir uyarı yazısı bulunur. Sadece özel günlerde takım elbise giyenler için bu o kadar önemli olmayabilir. Ancak işi gereği devamlı takım elbise giymek durumunda olanlar için üzerinde durulması gereken bir noktadır.

Her gün işe gidiyorsunuz ve saatlerce üzerinizde olan kıyafetleriniz ister istemez kirleniyor. Görsel estetikliğin bozulmaması için gün boyu üzerinizde olan bu kıyafetlerin kuru temizleme ve ütüleme hizmeti veren uzmanlara teslim ediliyor olması gerekir. Çünkü astarlı giysiler elde ya da makinede yıkanırsa deforme olabilir. Bu nedenle evde temizlemeye çalışarak risk almak yerine profesyonel destek almak daha mantıklı olacaktır.

Takım Elbise Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Evde takım elbise temizliği nasıl yapabilirim diyorsanız birkaç püf noktayı belirtelim:

  • Eğer makinede yıkamak istiyorsanız soğuk su ile en düşük devirde, yünlü programında yıkayın. Askıya asıp kurutun.
  • Ceketinizi kuru temizlemeye vermek istemiyorsanız ve evde yıkamakta kararlıysanız kesinlikle makineye atmayın. Elde yıkayın ki bozulma olmasın.
  • Pamuklanmadan korumak için çitilemeyin.
  • Çıkmayan lekelerle uğraşmayın, leke kumaşa daha fazla işleyebilir. Networkdry kuru temizleme gibi uzman desteğine başvurun.
  • Yünlü kıyafetlerinizi 2 günden fazla üst üste giymeyin, dinlendirin.
  • Yünlü takım elbiseler nemi çok çektiği için ılık ütüyle nemli bez üzerinden ütülenmelidir. Ayrıca nem olmayan kuru yerlerde saklanmalıdır.

Takım elbise temizliği için genellikle elde ve makinede yıkama önerilmez. Takım Elbiselerinizi riske atmak istemiyorsanız kuru temizlemeyi tercih edin. Değerli elbiselerinizin temizliği için Networkdry online kuru temizleme size kaliteli ve hızlı bir şekilde bu hizmeti sunuyor. En değerli kıyafetlerinizin ilk gün ki gibi yeni görünümünü koruyabilmesini istiyorsanız, evde temizlemeye çalışmak yerine uzmanına başvurmalısınız.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm