En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kuru Temizlemecilerin Kullandığı Leke Çıkarıcılar

Kuru Temizlemecilerin Kullandığı Leke Çıkarıcılar

 

Günümüz şartlarında yararlanabileceğimiz en içi temizlik çözümlerinin başında, kuru temizleme geliyor. Bugün özellikle temizlik için zaman harcamak istemeyenlerin tercihi olurken, gündelik giysilerden özel kıyafetlere, hatta ev tekstili ürünlerine kadar pek çok şeye kuru uygulamalar yapılabiliyor. Ancak kuru temizlemenin asıl kurtarıcı olduğu nokta, leke çıkarma işlemidir.

İnatçı lekeler yüzünden giymekten vazgeçtiğiniz kaç elbiseniz var? Kaç gömleği çıkmak bilmeyen yağ lekesine heba ettiniz? Kaç tişört meyve lekesiyle kullanılamaz hale geldi? Sayamıyorsunuz öyle değil mi? Birçok leke türü, evde yapılan temizlik uygulamasıyla söküp atılamıyor. Özellikle yerleşik bir leke söz konusu ise en iyi çözümü kuru temizleme yapan noktalar sunuyor.

Peki, siz hiç kuru temizlemede kullanılan leke çıkarıcılar hakkında araştırma yaptınız mı?

Kuru temizleme işleminde kullanılan leke çıkarıcılar çok sayıda ve birbirinden farklıdır. Tek bir üründen bahsetmek söz konusu olamaz. Leke türü çok çeşitli olduğu için, leke çıkarıcılar da çeşitlilik gösterir. Hangi kumaş türünde, hangi leke için, hangi ürünün kullanılabileceğini konunun uzmanı olan kuru temizlemeciler tarafından belirlenmektedir. Leke çıkarma işlemi için kuru temizleme öncesinde bir ön uygulama yapılır. Bu uygulama sırasında leke çıkarıcı ürünler kullanılır. Ancak bunların kumaş dokusuna ve rengine herhangi bir zarar vermeyeceğinden emin olunur.

Kuru temizlemede kullanılan leke çıkarıcılar son dönemde tamamen kimyasallardan uzak hale gelmeye başladı. Çevreye ve doğaya saygılı uygulamalar gerçekleştiren kuru temizlemeciler sayesinde, artık çok daha sağlıklı çözümlere ulaşılabiliyor.

Kuru temizleme alanında tüm yenilikleri takip ederek, uygulamalarına dâhil eden Networkdry kuru temizleme, ürünlerinizin zarar görmeden temizlenmesini sağlar. Aynı zamanda en kısa sürede adresinize teslim edilebilmesi için kapıdan kapıya çalışma sistemine de sahiptir. Bu sayede kuru uygulamalardan yararlanmak çok daha hızlı ve çok daha konforlu hale geliyor.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm