En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kuru Temizleme Uzmanı

Birçok kişi için giysilerinde leke oluşması sıkıcı durumlardan biridir. Bu lekeleri kendimiz yok etmek isteriz, ancak yaptığımız işlemler çoğu zaman lekeyi yok ederken, giysinin rengine zarar verir. Renk solması ve yıpranma gibi olumsuz durumlar yaşanabileceği gibi lekeyi daha kalıcı hale de getirebiliriz. Bu sebeple bir leke oluşumu karşısında yapılacak en doğru hareket, en kısa sürede ürünü kuru temizleme merkezine teslim etmektir.

Kuru temizleme işleminde giysinin kumaş türü, rengi ve lekenin yeni olması, lekenin çıkması için gerekli uygulamanın tespiti için öğrenilmesi gereken bilgilerdir. Diğer yandan ne lekesi ile karşı karşıya olunduğunun bilinmesi, ne tür işlemin yapılması gerektiğinin anlaşılması için yardımcı olur. Doğrudan lekeyi hedef alan temizlik ürünleri ve temizleme teknikleri uygulanabilir. Lekenin çıkmama ihtimali de oldukça küçük bir ihtimal haline gelecektir.

Networkdry sayesinde, kuru temizleme hizmeti sandığınızdan çok daha avantajlı bir hal alıyor. Kuru temizleme hizmetini, hem ödeme hem de teslimat sürecini büyük oranda kolaylaştıran Networkdry, işlemlerinizi gerçekleştirmek için zaman ayırıp şubelere gitme gerekliliğini de ortadan kaldırıyor. Kapıda ürünlerinize teslim alarak, kuru temizleme işlemini gerçekleştiren, Networkdry ekibi, ürünlerinizi kapınıza kadar getirmektedir.

Ödemeler için de seçenek sunan Networkdry kuru temizleme ağı, ödemeyi isterseniz kapıda isterseniz de internet üzerinden gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor. Yapılan ödemelerle puan kazanma olanağı da sunduğu için müşterilerinin kuru temizleme, ütüleme ve halı yıkama işlemlerini çok daha avantajlı hale getiren Networkdry, internet bağlantısı olan her noktadan erişime açıktır. Tek tıkla ulaşabilir, üye olarak özel indirim ve kolaylıklardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm