En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kuru Temizleme Sağlığa Zararlı mıdır?

Kuru Temizleme Sağlığa Zararlı mıdır?

Kuru temizleme 21.yüzyılda en büyük kurtarıcılarımızdan biri. Bizleri zaman kaybından kurtarıyor, ürünlerimizi daha uzun süre yeni gibi kullanma şansı veriyor ve kıymetli giysilerimizi deforme olmadan temizleyebilmemiz imkân sağlıyor. Tüm bunları yaparken, birçok kişinin aklına gelen soruların başında, kuru temizleme sağlığa zararlı mıdır yer alıyor.

 Sağlık sektöründe meydana gelen gelişmeler artık birçok problemden kolayca sıyrılmaya olanak sağlıyor. Ancak bu sağlığımızı riske atabileceğimiz anlamına gelmez. Her daim dikkat etmemiz ve kendi önlemlerimizi almamız gerekir. Kuru temizleme uygulamalarında da aynı durum geçerlidir. Temizleyicilerinde zararlı kimyasallara yer vermeyen bir firma tercih edildiğinde, bu uygulama sağlıksız hale dönüşmeyecektir. Kuru uygulamalar sırasında kullanılan zararlı bir kimyasal söz konusu ise bu vücutla temas ettikten sonra, kansere kadar varabilen sağlık problemlerini beraberinde getirebilir.

Zararlı kimyasallarla temizleme uygulaması yapıldığında, ‘perkloretilen’ adı verilen maddeler, vücutta birikmeye başlar. Bu da kanser hücrelerinin oluşmasına elverişli ortamı hazırlayan unsurlardan biridir. Hem insan sağlığına hem de çevreye karşı oldukça zararlı olan bu madde, kumaşlarda meydana gelen lekeleri yaygın olarak çıkarıyor olsa da, kullanılmaması gereken maddelerin başında geliyor.

Kuru temizleme sağlığa zararlı mıdır ya da bu zararın önüne nasıl geçilir, sizlerin de aklına takılan sorulardan biri olabilir. Bu konuda yapılabilecek en mantıklı şey, merdiven altı çalışma sistemine sahip kuru temizleme merkezlerinden uzan durmaktır. Sektörde kalitesi bilinen, organik uygulamalar gerçekleştiren ve insan sağlığını göz ardı etmeyecek duyarlılıkta bir kuru temizlemeciyi tercih ederek, kendinizi de, sevdiklerinizi de koruma altına alabilirsiniz.

Sektörde kendinden emin adımlarla ilerleyen Networkdry, kuru temizleme alanında oldukça başarılı çözümler geliştiriyor. Uygulamalarında doğaya ve insan sağlığına saygı duymayan hiçbir oluşuma yer vermeyen Networkdry kuru temizleme, geniş bayi ağı ile her zaman en yakınınızda yer almayı hedefliyor.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm