En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kirli Süet Nasıl Temizlenir? Süet Nasıl Yıkanır? Süet Bakımı

Kirli Süet Nasıl Temizlenir? Süet Nasıl Yıkanır? Süet Bakımı

Şıklık ve rahatlıkla özdeşleşen süet ceketler ve diğer giysiler uzun zamandan beri hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih ediliyor. Birçok kıyafeti güzel bir şekilde tamamlayan süet kıyafetler, temizlik sırasında fazladan dikkat ve çaba gerektiriyor. Networkdry olarak bu yazımızda “Süet temizliği nasıl yapılır?” sorusunun cevabını paylaştık.

Süet Ceket Nasıl Temizlenir?

Süet ceketin nasıl temizleneceği konusuna girmeden önce, nasıl temizlenmeyeceği konusunu netleştirmekte fayda var. Süet ceket asla çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır. Bunun yanı sıra, diğer kıyafetler için kullanılan deterjanlar ya da beyaz sabunlar da süet için zararlı olduğundan, süet temizliğinde kesinlikle kullanılmamalıdır.

Süet temizliği sırasında dikkat edilmesi gereken ilk nokta, üreticilerin yönergelerini takip etmektir. Üreticiler tarafından yapılan uyarıları dikkatle inceleyip, temizlik işlemine daha sonra başlamakta fayda vardır.

Süet Koruyucu Sprey

Süet ceketi giymeden önce kullanılacak süet koruyucu sprey hafif lekelerin önüne geçilmesini sağlayacaktır. Süet üzerinde ince bir katman oluşturan koruyucu sprey sayesinde ceket üzerinde oluşabilecek su lekeleri gibi lekelerin oluşma ihtimalini ortadan kaldırmak mümkündür ancak daha ağır lekelerde bu sprey işe yaramayacaktır.

Süet Temizleyici Köpük

Süet ceketlerin ya da diğer kıyafetlerin temizliği için özel olarak geliştirilmiş olan köpükler, ceket üzerindeki birçok lekeyi başarılı bir şekilde çıkarabilmektedir. Ancak bu tür ürünlerin kıyafet üzerinde fazla bekletilmesi, süetin yapısının bozulmasına neden olabiliyor.

Karbonat

Süet kumaşın üzerine yağ ya da benzeri bir madde dökülürse, lekenin üzerine bir miktar karbonat döküp, kumaştaki maddeyi çekmesini beklemek gerekir. Karbonat, süet üzerindeki maddeyi çektikten sonra, kalan kısmı temizleyici sprey ya da süet silgisi ile temizlemek mümkün olabilmektedir.

Süet Temizliğinde Kuru Temizleme İşe Yarar mı?

Süet kumaştan üretilmiş giysiler için kesin çözüm kuru temizlemedir. Kuru temizleme doğru ellerde yapıldığında süet kumaştan üretilmiş kıyafetleri tam olarak temizler ve zarar görmesine engel olur. Networkdry Türkiye’nin en yaygın kuru temizleme ağı olarak süet kıyafet temizliğinde de müşterilerinin yanındadır. Networkdry web sitesi üzerinden sipariş verebilen müşteriler, kuru temizleme işlemi yapılacak ürünleri adreslerinden teslim edebilir ve 24 saat içerisinde temizlenmiş olarak yine adreslerinden teslim alabilirler.

Web sitemizde yer alan iletişim formu aracılığı ile bize ulaşabilir ve kuru temizleme ile ilgili aklınıza takılan tüm sorulara yanıt alabilirsiniz.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm