En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

İpek Kumaşa Kuru Temizleme Yapılır mı?

İpek Kumaşa Kuru Temizleme Yapılır mı?

Günümüz yaşantısı içerisinde kadın ya da erkek fark etmeksizin, her birimizin hayatını kolaylaştıran faktörlerin başında Kuru Temizleme geliyor. Bugün giysilerinin temizliği ve ütüleme işlemi için, zaten kısıtlı olan vaktinin büyük bir kısmını harcamak istemeyen kişiler, çareyi kuru uygulamalarda buluyor. Hemen her giysi türü için kuru temizlemecilerde uygulama gerçekleştirilmesi mümkün. Ancak yine de akıllarda soru işareti yaratan konulardan biri, ‘ipek kumaşa kuru temizleme yapılır mı?’ oluyor.

Elbette ipek kumaşa Kuru Temizleme yapılabilir. Ancak bu türden kumaşlar oldukça hassastır. Hassasiyetleri nedeniyle yapılan en ufak yanlış işlem, görünümlerinde olumsuzluklar yaratabilir. Bu nedenle ipek kumaş temizliği oldukça titizlik gerektiren bir konudur. Alanında uzman bir kuru temizlemeci ile görüşüldüğünde, ipek kumaşın yapısına göre en uygun temizlik uygulamasına karar verilir. Kullanılacak olan temizleyici maddeler de özenle seçildikten sonra, uygulamaya başlanır.

İpek kumaşlı giysileri evde temizleme işlemine tabi tutmak, bu giysiyi riske atmak anlamına geliyor. Hassas dokusu nedeniyle çamaşır makinesinin hırçınlığı karşısında oldukça savunmasız durumda kalan ipek giysiler, kısa sürede yıpranır ve yeni görünümünü kaybeder. İpek giysilerin son derece değerli olduğu da bir gerçekken, bu konuda Kuru Temizleme uygulaması yaptırmayı tercih etmek, daha mantıklı bir adım olacaktır.

İpek kumaşa Kuru Temizleme yapılır mı, Kuru Temizleme sırasında zarar görür mü, ipek giysilere ne kadar sürede Kuru Temizleme yapılmalı gibi sorular sizlerin de kafasını karıştırıyor olabilir. Aklınızda yer alan tüm sorulara doğru cevaplar alabilmek için konusunda uzman olan Networkdry Kuru Temizleme hizmetlerini tercih etmelisiniz. Uygulama yaptırmadan önce, nasıl bir işlem gerçekleştirileceği hakkında bilgi sahibi olmak da, içinizi rahatlatabilir.

Her türden kumaşa sahip giysileriniz ve ev tekstili ürünleriniz için Kuru Temizleme yaptırmanız mümkündür. Ürünlerinizi gözü kapalı teslim etmek istiyorsanız, bu konuda her geçen gün hizmet ağını genişleten Networkdry en doğru seçim olacaktır. Sektörün en hızlı, en dinamik ve en güçlü ismi olan Networkdry Kuru Temizleme konusunda aklınızdaki tüm soru işaretlerini silecektir.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm