En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Halı Yıkama Ne Sıklıkta Yıkanmalı?

Hemen herkesin bulunduğu ortamlarda aradığı ilk özellik, temizliktir. Bu konuda halılar üst düzey önem taşır. Evimizin bütün tozunu bünyesinde toplayan halıları bir filtreye benzetirsek, bu filtrenin de zaman zaman arındırılması gerekir. Bazı durumlarda özellikle de yaz aylarında daha fazla toza maruz kalabilmektedir halılar, halı yıkama hizmeti veren firmalarca dezenfekte edilebilir.

Kuru temizlemenin yanı sıra, halı yıkama hizmeti de sunan Networkdry, genel olarak 6 ayda halıların yıkatılmasını önermektedir. Özellikle küçük çocuk varsa, anormal bir toz artışı yaşanmışsa daha da artmalıdır. Çocuklu evler için halı yıkama aralığı 3 ayda bir şeklinde belirlenebilir. 2-3 yaş aralığındaki çocuklar halı üzerinde çok fazla zaman geçirdiği için, aşırı toz ve kir durumunda sağlıkları olumsuz etkilenecektir.

Toz ve kir halıların içine işlediği için gözle görülmez. Bu da temiz olduğu algısı yaratır, ancak ne kadar güçlü bir elektrikli süpürgeye sahip olursanız olun, düzenli aralıklarda yıkanmadığı müddetçe tam anlamıyla temizlenmiş sayılmazlar.  Ev ortamında temizlemeye çalışmak, halı tam bir temizlik anlamına gelmez, hatta sizler için eziyet anlamına gelir. Üstelik çok fazla su sarfiyatına da neden olur. Hem kendinizi yormamak hem de daha ekonomik bir çözüm geliştirmek için halı yıkama hizmetiyle de müşterilerinin memnuniyetini kazanan Networkdry'ın hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Halı üzerinde bir leke oluştuğunda sıcağı sıcağına müdahale etmek, en doğru hareket olacaktır. Böylece lekenin halı üzerinde sabitlenmesine fırsat verilmeyecektir. Lekenin çıkmama ihtimalini ortadan kaldırmak için mümkün olduğunca kısa sürede, Networkdry ile iletişime geçmelisiniz. Halınızı kapınızda teslim alarak size zahmet vermeyen Networkdry, temizlik işlemini gerçekleştirdikten sonra yine kapınızda teslimat yapmaktadır. Dolayısıyla sizin için halı yıkama işlemi son derece basit bir hal alır.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm