En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Çamaşır Yıkama Talimatları ve Talimat Sembolleri

Çamaşır Yıkama Talimatları ve Talimat Sembolleri

Giysilerimizin üzerinde nasıl yıkayabileceğimize dair talimatlar bulunuyor. Peki, biz bunlara ne kadar dikkat ediyor ya da talimatları ne kadar anlıyoruz. Özel kumaş yapısına sahip olan giysiler yıkama işlemi konusunda bizleri bir hayli zorla ve soluğu kuru temizleme hizmeti veren noktalarda alırız. En çok kafa karıştıran unsurlardan biri ise talimatlarda yıkanabilir yazan ürüne, kuru temizleme yaptırılıp yaptırılamayacağı oluyor.

Temizleme Talimatında ‘Yıkanabilir’ Yazan Ürüne Kuru Temizleme Yapılamaz mı?

Giysiler ve tüm tekstil ürünlerinde, uzun süreli kullanım için temel talimatların incelenmesi ve buna uygun olarak muhafaza edilmesi gerekir. Bu talimatların en can alıcı noktası ise şüphesiz ki temizleme talimatı kısmıdır. Ürünlerin yıkama talimatları, kumaş çeşidi ve ürün rengi başta olmak üzere pek çok şarta göre belirlenmiş en doğru temizleme şekillerini içerir. Bununla birlikte ürünün yıkama sırasında zarar görmemesi için dikkat edilmesi gerekenler de burada belirtilmiştir.

Kuru temizleme işlemi de bu noktada genellikle bir soru işareti olabiliyor kişilerde. Ancak bilinmesi gerekir ki kuru temizleme ürüne en uygun temizleme işleminin gerçekleştirilmesi demektir. Networkdry, kendisine teslim edilen ürünleri, talimatlarına uygun şekilde temizler. Her ürünün temizleme koşulları farklılık gösterir. Bu sebeple işinin uzmanı bir ekibe ve en kaliteli temizlik ürünlerine sahip olan, ilkeli bir kuru temizleme firması, kendisine teslim edilen tüm ürünleri temizleme talimatına uygun bir şekilde temizlemektedir.

Ürünlerin temizleme talimatlarına, uygulanması giysiye zarar vermeyecek olan sadece bir temizleme yönteminin konulması zorunludur. Bu sebepler ile kuru temizleme işleminin giysinin temizliğine uygun olmadığı sonucuna varmak çok yanlış olacaktır. İşinde başarılı olan Networkdry gibi bir kuru temizleme firması, talimatlara uygun bir temizleme işlemi gerçekleştirdiği için hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Diğer taraftan kimi zaman müşteriler, talimattan farklı bir temizleme işlemi isteyebilmektedirler. Giysinin temizleme talimatı dışına çıkan bir isteği olan müşteriler, bu istekleri gerekçesi ile işleme izin verdiklerini beyan eden bir form imzalamalılar. Bu durumda ortaya çıkabilecek olan olası sonuçlardan firmalar sorumlu tutulamamaktadır. Pek çok noktada kuru temizleme hizmeti alabileceğiniz Networkdry, temizleme talimatlarına uygun başarılı bir temizleme hizmeti gerçekleştirdiği gibi ulaşım imkânı ile de cazip seçeneklerden biridir.

Kuru temizleme yaptırmak istediğiniz ürünler için emek ve zaman ayırarak işlemin gerçekleştirileceği noktalara gitmenize gerek yok. Ücretsiz servisleriyle kuru temizleme, ütüleme ve halı yıkama işlemi yapılacak ürünleri kapıdan alan Networkdry, işlem sonrasınra ürünlerinizi yine kapınızda teslim edecektir.



İlgili İçerikler:

Renkliler Hangi Programda Yıkanır? — Çamaşır Kaç Derecede Yıkanır? — Çamaşır Yıkama — Beyazlar Hangi Programda Yıkanır — Sentetik Çamaşırlar Nasıl Yıkanır?

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm