En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Gelinlik Nasıl Yıkanır? Gelinliğe Zarar Vermeyecek Temizleme Yöntemleri

Gelinlik Nasıl Yıkanır? Gelinliğe Zarar Vermeyecek Temizleme Yöntemleri

Networkdry kuru temizleme ve halı yıkama size verdiği hizmetlerin yanında evinizde de uygulayabileceğiniz, işinizi kolaylaştıracak pratik bilgiler vermeye devam ediyor. Gelinlik ve ev tekstili temizleme özenle yapılması gereken bir işlem olduğundan kuru temizleme hizmetine başvurmak yükünüzü hafifletebilir. Gelinlik seçiminiz ne kadar doğru olursa işiniz de o kadar kolay olur. Çok kırışmayan ve leke tutmayan kumaşları tercih etmenizde fayda vardır. Gelinliğin özelliklerine göre bir yıkama yöntemi belirlenir.

Hayallerinizi süsleyen bir gelinliğe sahipsiniz ve bu mutlu gününüzün yegâne hatırası olarak ömür boyu saklamak istiyorsunuz. Yoğun geçen bir düğün gününün ardından gelinliğiniz haliyle biraz kirlenmiş olacaktır. Lekeler kumaşa iyice işlemeden temizliğinin yapılması gerekir.

Gelinlik Temizliğinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Yıllarca hayalini kurduğunuz gelinliğin sahibi olduğunuzda, ona elbette çok iyi bakmak isteyeceksiniz. Ancak kirlenmesini engelleyebileceğiniz bir yöntem söz konusu olmadığı için mutlaka temizlik işlemlerinin yapılması gerekecektir. Bu durumda Networkdry kuru temizleme ağı doğru seçim olur. Yine de evde uygulama yapmayı deneyecekseniz;

  • Yüksek ısılarda yıkama yapmayın.
  • Çıkmayan lekeler üzerinde çok uğraşmayın, kumaşı tahriş edebilirsiniz.
  • Çamaşır suyunu kullanmaktan kaçının, beyazlatıcıları tercih edin. Çamaşır suyu kumaş elyaflarını yıpratır.
  • Deterjanın leke bırakmaması için suda iyi çözünmüş olmasına dikkat edin.

İşlemeler, boncuklar, özel taşlar gibi detayları olan gelinlikler özenle temizlenmelidir. Kimyasal maddeler aksesuarların yapısını bozabilir, renklerinde değişim meydana gelebilir. Bu nedenle kuru temizlemeci ile görüşmek gerekir. Ayrıca gelinliğiniz doğal ipekten yapılmışsa kuru temizlemeye vermelisiniz. Hassas kumaş yapısına sahip olduğu için evde yıkamak zarar görmesine neden olacaktır.

Gelinlik bakımı ve temizliği bilgi isteyen bir iştir, özellikle detayları fazla olan, işlemeli modellerin bakımı dikkat ister. Sonrasında hayal kırıklığına uğramamak için uzman kişilerden yardım alın. Gelinlik ve ev tekstili temizleme konusunda Networkdry online kuru temizleme, sizler için kaliteli ve hızlı bir hizmet veriyor. Online sipariş vererek ürünlerinizin kapıdan alınıp kapıya teslim edilmesini sağlayabilir, Networkdry avantajlarından yararlanabilirsiniz.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm