En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Elbise Saklama Poşetleri Sağlıklı Mı?

Kuru temizleme firmaları, kendilerine emanet edilen ürünlerin temizliğine gösterdikleri özeni, ürünleri koruyarak ve zarar görmelerini engelleyecek şekilde ambalajlayarak da gösterirler. Networkdry kuru temizleme ağının tüm merkezlerinde yaptırdığınız kuru temizleme sonrası ürünleriniz aynı özen ile paketlenerek size ulaştırılır. Bu durum kaliteli kuru temizleme hizmetinin bir parçasıdır. Naylon ambalaj ile koruma altına alınan tertemiz ürünler, size ulaşana kadar zarar görmez ve temiz halini muhafaza eder. Kuru temizlemecilerin bir prensibi olarak bu hizmet çok önemlidir. Kaliteli bir kuru temizleme merkezinde olması gereken özelliklerden biri de bu önlemdir.

Türkiye’nin birçok yerinde bayileri olan Networkdry, kuru temizleme yaptırmak istediğiniz ürünleri kapınızdan teslim alarak, temizlik işleminin ardından yine kapınızda teslim eder. Temizlenen ürünler size ulaşımı sırasında zarar görmemesi için naylon bir ambalaj ile muhafaza edilmektedir. Bu ambalaj sadece kuru temizleme yapılan ürünlerin size ulaşım süresi kadar muhafazasını sağlamaktadır. Uzun süreli kullanım için uygun değildir. Naylon malzeme uzun süreli kullanımda sağlıklı değildir. Bunun en önemli sebebi hava almayan bir malzeme olmasıdır. Giysilerinizi saklayabileceğiniz uygun koşullar, hava alan bir ortam olmasıdır. Bunun için kumaş torbaları tercih edebilirsiniz. Hem hava alır hem de giysilerinizin tozdan korunmasını sağlar.

Kuru temizleme firmalarının kullandığı koruma ambalajları her zaman naylon malzemeden olduğu için hiçbir zaman uzun süreli kullanım için önerilmemektedir. Hava alan bir koruma şekli, hem ışık hem de toza karşı koruma sağlaması sebebi ile daha doğru olacaktır. Networkdry, geniş kuru temizleme ağı ve farklı noktalardaki şubeleri ile giyim ve diğer tekstil ürünlerinizin en üst düzey imkânlar ile temizlenmesini ve size sunulmasını amaç edinmiştir. Kaliteli bir hizmetin parçası olarak hem kapıda teslim, hem çeşitli ödeme şekilleri hem de temizlenen ürünün muhafazası konusunda en iyi hizmet sunulmaktadır. Bu en iyi hizmet kapsamındaki muhafaza ambalajlarını, uzun süreli kullanımda tercih etmemeniz en doğru olandır. Sorunsuz ve uğraşsız bir hizmet için Networkdry tercih edilmelidir.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm