En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Bikini ve Mayolar Nasıl Yıkanır? Çamaşır Makinesinde Yıkama?

Bikini ve Mayolar Nasıl Yıkanır? Çamaşır Makinesinde Yıkama?

Hepimizin bütün kış boyunca en çok hayalini kurduğu şey rahatlatıcı bir tatil olsa gerek. Yorgun iş günleri ya da yoğun ev işleri telaşı sonrasında yastığa başımızı koyduğumuzda bizi bir sonraki güne motive eden o güçlü düşünce, tüm bu telaşlardan uzak güzel bir tatil… O sabırla ve büyük bir heyecanla beklenen gün gelip çattığında kadınların ilk düşündüğü şey kuşkusuz tatil bavullarının vazgeçilmezleri olan bikini ve mayolar oluyor.

Peki, sıra bayılarak sahip olduğunuz bu bikini ve mayoları temizlemeye geldiğinde ne yapmalısınız?

Bu tür mayo, bikini, haşema gibi deniz giysilerinin ortak paydası, kumaşlarının suya karşı dayanıklı ve çabuk kuruyabilen cinsten olmasıdır. Bu nedenle özenle seçip aldığınız bu giysilerinizi temizleyip saklamak ayrı bir özen gerektirmektedir. Çünkü hepimizin mutlaka tecrübe etmiş olduğu üzere bu tür giysiler çamaşır makinesinde yıkandıktan sonra deformasyona uğramakta, renklerinde solmalar yaşanmaktadır. Ayrıca bikini ve mayolarınızı çamaşır makinesinde yıkamanın bir diğer dezavantajı da elastikiyetlerinde bozulma yaşanmasıdır. Eğer makinede yıkanmaya maruz kalırlarsa üzerlerindeki desenlerde bozulmalar ve iplerinde sarkmalar, gevşemeler gerçekleşebilir ve bu sebeple kullanılamaz hale gelmesi kuvvetle muhtemeldir.

Kısa vadede, bikini ve mayolarınızı hemen ardından kullanmanız gerektiğinde, sıcak suya maruz bırakmaksızın giysinizin temizliğini yapabilirsiniz. Buna ek olarak dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta deterjan kullanımından kaçınmaktır.

Söz konusu giysinizi sadece suyla, idarelik temizlemelisiniz. Ama bu tür deniz giysilerinin asıl temizliği mutlaka Kuru Temizleme ile yapılmalıdır. Çünkü deterjan kullanmadan temizleyeceğiniz giysiniz hijyenik olmayacak ve sağlığınıza açık tehdit oluşturacaktır. Fakat giysinizin Kuru Temizleme’ de uygun temizlik yöntemleriyle temizlenmesi hem sağlığınız için uygun olacak hem de olası deformasyonlardan koruduğumuz bu ürünün yerine bir yenisini almak zorunda kalmayacağınız için bütçenize katkısı olacaktır.

Sizi tüm bu olası zararlardan korumak adına Networkdry ailesi olarak daima bir tık uzağınızdayız. Antalya, Aydın, İzmir, Manisa, Mersin, Samsun ve daha birçok tatil beldemize kadar genişlettiğimiz Kuru Temizleme Servisimiz sayesinde sizlere sunmuş olduğumuz hizmetten nerede olursanız olun yararlanabilirsiniz.

Siz de Networkdry Online Kuru Temizleme Servisi ile tek tıkla siparişinizi oluşturun ve ürünlerinizi emin ellere bırakın. Merak etmeyin, siparişinizi oluşturduktan sonra 5 saat içinde alıp en geç 24 saat içinde teslim edeceğimiz deniz giysilerinizle tatiliniz kesintiye uğramaksızın devam edecektir.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm