En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kot Giysiler Nasıl Yıkanır? Kot Ceket Temizliği

Kot Giysiler Nasıl Yıkanır? Kot Ceket Temizliği

Günümüz insanlarının biri için kurabileceği en ağır cümlelerden biri ‘yeni yıkanmış kot pantolonla koşmak zorunda kal’ oluyorken, kot yıkama problemi kendisini açıkça belli ediyor. Kot giysiler tarz ve model olarak birçoğumuza çekici gelse de, yıkandıktan sonra kullanılması işlemi oldukça can sıkıcıdır. Darlaşan yapıları ve sertleşen dokuları nedeniyle içerisine girmek neredeyse imkânsız hale gelir. Bu durum elbette yanlış yıkama nedeniyle oluşan bir problemdir ve kot giysiler için de özgürlük Kuru Temizleme uygulamalarıyla gelecektir.

Her giyside olduğu gibi, kot giysilerde de iç barkodda bir yıkama talimatı yer alır. Kot giysiler nasıl yıkanmalıdır sorusunun cevabı, aslında o küçük barkodda yazıyordur, ancak birçoğumuz görmezden gelir ve kendimizce uygun gördüğümüz bir ayarda yıkamayı deneriz. Bahsi geçen ayarda yıkamamış olmak kot giysinin yapısında bozulmaya neden olduğu gibi, kullanışsız bir form kazanmasına da neden olur. Söz konusu bir barkod olmasa bile, kot giysiler mutlaka hassas ayarda yıkanmalı ve durulama suyuna yumuşatıcı katılmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde kaskatı yapıları stres dolu anların yaşanmasına neden olabilir.

Kot giysiler yanlış yıkama uygulaması yapıldığında renklerini kaybederler. Özellikle sıcak su bu giysi türü için resmen bir düşmandır. Yıkama işleminde soğuk su kullanılması rengini daha uzun süre korumaya yardımcı olabilir. Aynı zamanda çamaşır makinesine atarken ters çevirmek de bu konuda etkili bir yöntem olacaktır. Tabii ki kot giysiler nasıl yıkanmalıdır biliyor olmak, yıkama konusunda en başarılı sonucu çıkarmak anlamına gelmez. Çünkü çamaşır makinesinde yıkanmaları ve kullanılan deterjanlar kot giysilerin kısa sürede yıpranmasına ve renk değişimi yaşamalarına neden olan durumların başında gelir.

Kot ve diğer kumaş türlerindeki giysiler için en sağlıklı uygulama elbette Kuru Temizleme oluyor. Alanında başarısını kanıtlayan ve müşteri için hizmet kalitesini sürekli yukarı çeken Networkdry Kuru Temizleme, giysilerinize en az sizin kadar değer veren tek Kuru Temizlemedir. Değerli giysilerinizi riske atmak yerine, siz de Networkdry’a güvenin!

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm