En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Çamaşır Yıkama, Evde Çamaşır Nasıl Yıkanır?

Çamaşır Yıkama, Evde Çamaşır Nasıl Yıkanır?

Mutlaka Kuru Temizlemeye Vermeniz Gereken Kıyafetler

Görselliğin giderek daha fazla önem kazandığı şu günlerde, giyim tarzı en çok dikkat edilen unsurlardan biri haline gelmeye başladı. Bu konuda kıyafetlerin kalitesi ve temizliği de önem arz ediyor. Makinelerde yıkanan elbiselerin hepsi zamanla solar ve canlılıklarını yitirir. Bu da kuru temizleme hizmetlerinden daha çok yararlanılması gerektiği anlamına geliyor.

Evde yıkama talimatlarına dikkat edilmeden makineye atılan elbiselerde ilk yıkma veya ikinci yıkamada deforme meydana gelebilir. Tabi bir de hiç makineye atılmayacak elbise kategorisi vardır ki bunların makinede yıkanması demek, bir daha kullanılamaması anlamına gelir. Takım elbiseler bu grubun başında yer alıyor. Eğer mezuniyet gününüzde veya iş görüşmelerinizde parlak bir takım giymek istiyorsanız, kesinlikle takımı makineye atmamanız gerekiyor. Günlük kullanımda çok fazla tercih edilmediği içinde muhafaza edilmeden önce temizlenmesi şarttır. Takım elbiselerin layık bir şekilde temizlenebilmesi de ancak kuru temizleme ve ütüleme ile mümkün olur. Makineye atılan takım elbiselerin özellikle ceket kısmının görünümü bozulacaktır.

Gelinlik modelleri de kesinlikle makinede temizlenmez. Bunlar içinde kuru temizlemenin tercih edilmesi şarttır. Eğer düğün hatıranıza sağlıklı bir şekilde sahip çıkmayı düşünüyorsanız, yapmanız gereken şey kuru temizlemeye verip kirlerinden arındırmak ve daha sonra nemsiz bir yerde muhafaza etmektir. Kadınların özel günlerde en çok tercih ettikleri elbise türlerinden birisi olan abiye kıyafetler de mutlaka kuru temizleme firmalarına verilerek, temizletilmesi gereken giysilerdendir. Ancak bu şekilde abiye kıyafetlerin rengi, kumaşı, modeli muhafaza edilmiş olur.

Pamuklu giysilerin de kuru temizleme de daha iyi temizleneceğini söylemek gerekir. Su pamuklu giysiler üzerinde çok da fazla etki göstermez. Bu nedenle yünlü veya pamuklu kıyafetlerinde kuru temizlemeye verilmesi derinlemesine temizlenecekleri anlamına gelir. Pardösülerin de mutlaka kuru temizlemeye verilmesi lazımdır. Bu kıyafetleri uzun süre kullanmak ve ilk günkü canlılıklarını koruyabilmek için bu gereklidir.

Yıkama talimatları içerisinde suyla temas etmesi istenmeyen her kıyafetin kuru temizleme verilmelidir. Bu konuda en güvenilir markaların başında gelmeyi başaran networkdry.com siparişlerinizi 5 saatte kapınızdan alır ve 24 saatte teslim eder. Hiçbir zahmete girmeden bu hizmetten yararlanmak için siz de 3 adım da sipariş oluşturabilir, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirerek, size kalan zamanın tadını çıkarabilirsiniz.



İlgili İçerikler:

Renkliler Hangi Programda Yıkanır? — Çamaşır Kaç Derecede Yıkanır? — Çamaşır Yıkama Talimatları — Beyazlar Hangi Programda Yıkanır — Sentetik Çamaşırlar Nasıl Yıkanır?

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm