En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Çift Çizgi Ütü İzi Nasıl Giderilir? Çift Çizgi Nasıl Ütülenmeli?

Çift Çizgi Ütü İzi Nasıl Giderilir? Çift Çizgi Nasıl Ütülenmeli?

Bazı şeylerden kaçamayız ve bazı durumları değiştiremeyiz. Ama sizi temin ederiz ki ütü yaparken çift çizgi yapmak kaderiniz değil. Bu durumdan nasıl mı kurtulacaksınız? Tabi ki Networkdry ile! Hadi gelin bu sorunun derinlerine inelim ve çözüme adım adım ulaşalım.

Çift çizgi sorunsalıyla en çok karşılaştığımız ürünlerimiz takım elbise pantolonları ve gömlek kollarıdır. Yani keskin hatlara sahip olması gereken kıyafetlerimizi ütülerken bu sorunlar karşılaşırız. Bu tür kıyafetlere çizgi yapmak istememizin sebebi hem bu kıyafete daha fazla ciddiyet katmak hem de bakımlı görüntüsünü korumasını sağlamaktır. Tecrübe eden herkesin bileceği gibi pantolona ya da gömleğe ya da herhangi başka bir kıyafete çizgi vermek o kadar da kolay bir durum değildir hatta ciddi beceri isteyen bir durumdur desek yanlış olmaz. Bu nedenle ütüleme esnasında yapmak istediğimiz çizgiyi kaydırıp aynı çizgiden iki hatta şanssız günümüzdeysek üç tane elde edebiliriz. Bu durumun en zor tarafı da baskı uygulayarak oluşturduğunuz bu çizgileri tek çizgiye indirmenin kolay olmamasıdır çünkü kolay kolay düzelmez hatta bazı kumaşlarda bu durumu düzeltmek için kıyafetin tekrar yıkanması gerekebilir. Böylesi zahmetli bir durumun kaderiniz olduğunu düşünüyorsanız Networkdry Kapıdan Kapıya Ütüleme hizmetleriyle karşılaşmamışsınız demektir. Networkdry sizi bu zahmetten kurtarmak amacıyla ütüye ihtiyaç duyan kıyafetinizi sipariş oluşturduktan sonra 5 saat içinde kapınızdan alıp, 24 saat içinde jilet gibi ütülenmiş haliyle kapınıza geri bırakmaktadır. Hayatınıza konfor katmayı kendine görev edinen Networkdry’la hayat olduğundan daha kolay! Networkdry, 2014 yılından beri Kağıthane’de Kuru TemizlemeÜtüleme ve Halı Yıkama hizmeti vermektedir. Bununla beraber Bahçelievler, Üsküdar, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Maltepe, Kartal, Esenler, Kadıköy ve İzmir’in Narlıdere, Bornova, Buca ve Antalya’nın Kepez ilçesinde ve daha birçok il ve ilçede de hizmet vermektedir.


İlgili İçerikler:

Gömlek Nasıl Ütülenir? — Pantolon Nasıl Ütülenir? — Kumaş Ütü Parlaması Giderme — Ütü Suyu Nasıl Konur? — Ütü Kireci Temizleme — Ütü Altı Temizleme

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm