En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Lostra Nedir? Ayakkabıların Temizlenmesinde/Bakımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lostra Nedir? Ayakkabıların Temizlenmesinde/Bakımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lostra; ayakkabı bakımı dendiğinde akla gelecek olan boyama, yapıştırma, dikme, parlatma gibi tüm işlemleri bünyesinde barındıran, küreselleşen dünya ile tüm bu ibarelerin yerini almış günümüzde oldukça revaçta olan bir sözcüktür. Eskiden yol kenarlarında sıklıkla gördüğümüz ayakkabı boyacılarının yaptığı işi daha kapsamlı hale getirerek ayakkabıyı tam anlamıyla yenileme sürecine alan bir işlemdir. Günümüzde gittikçe önem kazanan Lostra Hizmeti git gide kendini geliştirmektedir. Zira ayakkabı bakım ve tamiri için açılmış birçok lostra salonu da bulunmaktadır.

Ayakkabı seçiminde hepimiz gösterebildiğimiz maksimum özeni gösteririz. Ayakkabılarımızı gün boyunca kullandığımız için rahatlıkları, kaliteleri bizler için oldukça önem teşkil etmektedir. Tam da bu sebepten dolayı ayakkabılarımıza hiç de azımsanacak rakamlar ödemeyiz. Sık sık kaliteli bir ayakkabı edinmek her zaman mümkün olmayabilir. İşte bu özenle seçerek aldığımız ayakkabılarımızın kısa sürede deformasyona uğramasını da haliyle istemeyiz.

Ayakkabımızın daima ilk günkü gibi kalmasını diler dururuz fakat kaçınılmaz bir şekilde ayakkabılarımızın yeniliği zamana yenik düşmektedir. İşte tam bu noktada lostra hizmetleri devreye girmektedir. Deforme olmuş ayakkabınızı bir lostra salonuna emanet ederek ilk günkünü aratmayacak bir hale kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Bu konudaki tek engel bir lostra salonu arayıp bulma zahmetiyken, Networkdry Online Kuru Temizleme ağı sizi bu zahmetten de kurtarmaktadır.

Networkdry olarak Kuru Temizleme, Ütüleme ve Halı Yıkama hizmetlerinden sonra Lostra hizmetlerini de istifadenize sunmaktayız. Networkdry sizler için en yakın ve en uygun Lostra Salonunu bulup, ayakkabınızı teslim edip, bakımı tamamlandıktan sonra sizlere iletmektedir. Böylece hem müşterilerimize kıymetli zamanlarından tasarruf etmiş olmaktayız hem de deforme olan ayakkabılara veda etme hüznünü sizlere yaşatmamanın hazzını duymaktayız. Networkdry ile hayat daha kolay!


İlgili İçerikler:

Nubuk Ayakkabı Temizliği — Spor Ayakkabı Temizliği — Ayakkabı Kokusu Nasıl Giderilir? — Ayakkabılar Makinede Nasıl Yıkanır? — Beyaz Spor Ayakkabı Temizliği — Süet Ayakkabılarının Temizlenmesi — Beyaz Bez Ayakkabı Temizleme

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm