En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kuru Temizlemede Kimyasal Madde Kullanılır mı?

Kuru Temizlemede Kimyasal Madde Kullanılır mı?

Tekstil giysilerinin kullanılmaya başlandığı ilk günden bugüne değin hayatımızın içerisinde yer alan kuru temizleme, her geçen gün ilerleme kaydediyor. Bugün teknolojik gelişmeler sayesinde kısa sürede, etkileyici çözümlere ulaşılması mümkün. Üstelik zaman problemi yaşayan 21.yüzyıl insanları için, kuru temizleme uygulamalarının bulunmaz bir nimet olduğunu söylemek, yanlış bir söylem olmayacaktır.

Kuru temizlemenin hayatımız üzerindeki olumlu etkileri oldukça fazla. Ancak kuru temizlemede kimyasal madde kullanılır mı? gibi sorular nedeniyle, kafa karışıklıkları yaşanabiliyor. Böyle durumlarda kuru uygulamalara olan güven de sarsılmış oluyor. Çevre ve sağlık kuruluşları tarafından, 1995 yılında yapılan araştırmalar, kuru temizleme uygulamalarında kullanılan maddelerin toksin içerdiğini ortaya koymuştu. Bu da elbette sağlık üzerine olumsuz etkileri olacağı anlamına geliyordu. Üstelik bu maddeler sadece insan sağlığı için de, çevre için de tehdit unsuru oluyorlardı. Ancak günümüz uygulamalarında toksin içerikli, zararlı kimyasalların bulunduğu temizleyiciler kullanılmamaktadır.

Kuru temizleme alanında yapılan gelişmeler, temizleyiciler üzerinde de etkili oldu. Bugün birçok kuru temizleme firması, kullandığı ürünlerin kimyasal içeriğe sahip olmadığını bizlere kanıtlayabiliyor. Temizleyicilerin zararlı kimyasallardan arındırılmış olması sayesinde, artık astım hastaları bile rahatlıkla kuru temizleme uygulamalarından faydalanabilmekteler.

Çalışmalarında insan sağlığına ve doğaya saygıyı ön planda tutan Networkdry, organik kuru temizleme anlayışı ile ürünlerin temizliğini gerçekleştirirken, müşterilerini riske atmıyor. Geniş bayi ağı sayesinde, Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veriyor ve kuru temizleme standartlarını geliştirmek için her geçen gün çalışmalarına devam ediyor.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm