En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Kürk Temizliği Nasıl Yapılır? Kürk Nasıl Yıkanır?

Kürk Temizliği Nasıl Yapılır? Kürk Nasıl Yıkanır?

Kadınların en çok değer verdiği giysilerin başında, kürk geliyor. Uzun yıllardır hayatımızda yer alan ve değerin simgesi haline gelen kürk, modası geçmek bilmeyen dış giyim unsurlarından da biri. Kim olursa olsun, kürk karşısında kayıtsız kalamıyorken, bu kadar değerli ve gösterişli bir giysinin sürekli olarak temiz tutulması ve bakımına özen gösterilmesi gerekiyor. Kürk temizliğinde de yine en iyi çözüm kuru temizleme hizmetinden yararlanmak olacaktır. Ancak bunun dışında evde yapılması gereken uygulamalar da bulunuyor.

Kürk temizliği nasıl yapılır? sorusundan ziyade, kürk kullanırken dikkat edilmesi gerekenler de öğrenilmelidir. Özellikle kürk kullanırken yiyecek ve içecekler, aynı zamanda kozmetik ürünler tehlike ifade eder. Çünkü bunların kürke temas etmesi, güve oluşumuna neden olacaktır. Evde havasız ortamda saklanması da güveye neden olabilir. Kuru temizleme hizmeti veren bazı firmaların, kürkler için gelecek kışa kadar muhafaza etme hizmeti de bulunmaktadır. Bu konuda hizmet alınarak, evde muhafaza etme konusunda risk almaktan da kurtulmuş olabilirsiniz.

Matlaşmış olan kürkler, parlaklığını koruyan kürklere göre biraz daha fazla bakım gerektirir. Bunlar için evde yapılan uygulamalardan ziyade, kuru temizleme hizmeti almak şarttır. Ancak parlaklığını koruyan kürkleri evde temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bunun için yenilebilir kepek kullanılabilir. Kepeği fırında ısıttıktan sonra, kürkün lekeli kısımlarını bununla silebilirsiniz. Sonrasında kürkü rulo olarak sarmalı ve 3 gün bu şekilde bekletmeyi denemelisiniz. 3 gün sonrasında bir elbise fırçası yardımıyla kürkü fırçalamalısınız.

Evde kürk temizliği oldukça zor ve uğraştırıcıdır. Temizliği kuru temizlemede yapılsa dahi, 6 haftada bir güve kontrolü yapmak gerekir. Kesinlikle güneşte havalandırılmamalı, gölgede havalanması sağlanmalıdır. Sağlıklı bir şekilde muhafaza edildiğinden emin olunması gerekir. Kürk temizliği nasıl yapılır öğrenilmeli, özellikle satın alırken anlatılan talimatlara uygun işlemler gerçekleştirilmelidir.

Kürk gibi diğer birçok dış giyim unsurunun temizliğinde yanınızda olan Networkdry, kuru temizleme alanında tüm yenilik ve gelişmeleri takip ederek, en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm