En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Maytların Zararları Halıdaki Maytlar Nasıl Temizlenir?

Maytların Zararları Halıdaki Maytlar Nasıl Temizlenir?

Kullandığımız çoğu tekstil ürünü gözümüzle gördüğümüz kadar masum değildir, bilhassa halıların üzerinde milyonlarca zararlı mikroorganizma yaşamaktadır. Bu zararlı mikroorganizmalardan bir tanesi de halıların üzerinde de konuşlanabilen maytlardır. Mikroskop yardımıyla bakıldığında kolayca görülebilen ve 100'ün üzerinde çeşidi olan maytlar sağlığımız için de oldukça zarar teşkil etmektedir. Evde, bir odada kullandığınız halınızın üzerinde milyonları aşkın miktarda mayt bulunabilir. Maytlardan kurtulmanın tek yolu halılarınızı düzenli aralıklarla, mümkünse 6 ayda 2 kez olacak şekilde yıkatmaktır.

Diğer ismi “akar” olan bu canlılar insanların ölü derilerinden besin kaynağı edinmektedirler. Sadece bir gram insan derisinden bir milyona yakın mayt beslenebilmektedir. Bu halının yıkanma süresi uzadıkça, zamanla halının üzerini mesken edinirler. Düzenli ve profosyonel bir şekilde yıkattığınız halıların üzerinde ise barınamazlar, uygun ısıda ve doğru temizlik yöntemleriyle profesyonel ellerce uzaklaştırılabilirler.

Maytların bizim için en önem teşkil eden yanı, sağlığımıza tehdit oluşturmalarıdır. Evimizde bulunan ev tozu akarları alerjik durumları tetiklemektedir. Bu canlılar bizlere burun tıkanması, sinüslerin iltihaplanması gibi zararlar verebilmekte hatta ileri boyutta astımı tetikleyebilmektedirler. Bu nedenle evimizdeki hijyeni daima sağlamalı ve halılarımızın temizliğini düzenli aralıklarla yapmalıyız. Senede ortalama 4 defa halılarımızı Halı Yıkamaya göndermeli ve böylece evimizde sağlığımıza tehdit oluşturan bu düşmanları barındırmamalıyız.

Konu size zamandan tasarruf ettirmek, evinizdeki hijyenin sürekliliğini sağlamak ve sağlığınızı korumanıza yardımcı olmak olunca akıllara tüm bu konuları ve hatta daha fazlasını kendisine misyon edinmiş olan Networkdry Online Kuru Temizleme Ağı gelmektedir. Siz de hijyen ve çok daha önemlisi sağlığınız için düzenli aralıklarla Networkdry Halı Yıkama hizmetlerinden yararlanarak halılarınızı Halı Yıkamaya gönderin, sağlığınıza karşı açık tehdit oluşturan bu düşmanları birlikte yok edelim.  

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm