En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Giysilerinizin Ömrünü Uzatmak İçİn Neler Yapılabilir? İpuçları ve Yöntemler

Giysilerinizin Ömrünü Uzatmak İçİn Neler Yapılabilir? İpuçları ve Yöntemler

Kıyafetlerine değer verenler için, onların temizliği ve bakımı çok önemlidir. Yüksek ücretler ödemeyi göze alarak satın aldığını giysileri uzun süre kullanabilmek için kuru temizleme hizmetinden yararlanmak sağlıklı olacaktır.

Bunun dışında giysilerinizin ömrünü uzatabilmenize yarayacak basit yöntemlerden birkaçı şu şekilde:

  1. Lekelerle hiçbir zaman kendiniz mücadele etmeyin. Kanıtlanmamış ve şehir efsanesi gibi nam salmış bir takım temizleme yöntemleri, lekelerin giysilerinize daha fazla nüfuz etmesine neden olabilir.
  2. Giysilerinizi saklarken mutlaka temizleyip de saklamakta fayda var. Eğer kirli olarak giysilerinizi saklarsanız, zamanla kirlerin oksidasyona uğraması sebebiyle çıkarılmaları zor bir durum yaratabilir.
  3. Ürünleri temizlemeden önce mutlaka yıkama talimatlarına bakmanız gerekir. Ona göre deterjan, kumaş hassasiyet ayarı ve suyun sıcaklığını ayarlayarak yıkama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bazı elbiselerin kesinlikle yıkanamaması gerektiğini unutmamalı, kuru temizleme hizmeti almalısınız.
  4. Elbiselerinizin yıpranmaması adına, özelikle triko tarzındaki kıyafetleri çıkarırken dikkat edin. Eğer kolye, yüzük gibi aksesuarlar takıyorsanız, triko kıyafetinizi çıkarmadan önce aksesuarlarınızı çıkarın. Çünkü çıkarma anında triko elbiseler aksesuarlarınızdan dolayı zarar görüp yıpranabilir.
  5. Mevsimler farklardan dolayı elbiseleri gardıroptan çıkarıp, daha farklı yerlerde saklayabiliriz. Bu saklama işini yaparken elbiseleri nemli ve rutubetli yerlere koymamaya öze gösterin. Aynı zamanda da ütülemiş, temizlenmiş ve katlamış bir şekilde muhafaza edin.
  6. Kıyafetleri yıkadıktan sonra kurutma talimatlarına uygun bir şekilde hareket etmeniz gerekir. Eğer bazı elbiseleri kurutma makinelerine atarsanız, çabuk yıpranmasına sebep olursunuz. Aynı zamanda ütüleme talimatlarına da dikkat ederek, ütü işlemi yapılmalıdır.
  7. Takım elbise, gelinlik, abiye elbise modellerinizi, pardösü veya ev tekstili gibi ürünlerin mutlaka kuru temizlemeye verilmesi gerekir. Aksi durumda kıyafetlerin özelliklerini kaybetmeleri söz konusu olacaktır.
  8. Aynı kıyafeti uzun süre giymeyin. Sürekli kıyafet değiştirmeniz elbiselerin çok fazla kire maruz kalmasını engeller. Bu da yoğun kirin yarattığı yıpranmaların önüne geçer.

Networkdry.com olarak birçok noktada yer alan bayilerimizle online kuru temizleme ağı olarak hizmet vermekteyiz. 3 adımda online olarak oluşturduğunuz siparişlerinizi 5 saatte kapınızdan alıyor ve 24 saatte teslim ederek sizlere zaman kazanma şansı tanıyoruz.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm