En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Spor Ayakkabı Nasıl Temizlenir? Spor Ayakkabı Bakımı

Spor Ayakkabı Nasıl Temizlenir? Spor Ayakkabı Bakımı

Sahip olduğumuz eşyalar arasında şüphesiz en gerekli olanı ayakkabılarımızdır. Ama olmazsa olmazlarımız olan ayakkabılarımız için şu genel kabulü de belirtmeliyiz; “ayakkabı insanı vezir de eder rezil de.” Hepimizin mutlaka tüm gün boyunca giydiğine pişman ettiren, günü zehir eden ayakkabı deneyimi olmuştur. Böyle durumlarda o ayakkabıyı çıkarıp atacağımız anı hayal eder, avunuruz. Neyse ki bu bağlamda hepimizin ortak bir kaçış noktası vardır; “spor ayakkabılarımız.”

Rahatlığından asla ödün vermeyen, ayaklarımızın dostu, yorgunluk emici özelliği bünyesinde barındıran nadide parçalarımız... Resmi giyinmek zorunda olmadığımız her an kombinlerimizi spor ayakkabılarımızla süsler, rahatlığın tadını çıkarırız. Tüm bu övgülere layık gördüğümüz bu ayakkabılarımızla ilgili tek engel temizliklerinin zahmetli olmasıdır.

Çabuk kirlenen yapılarıyla hepimizi temizliği için endişelendirir, çıkmazda bırakırlar. Bu tür ayakkabılarla ilgili yapılan yanlışlardan en büyüğü ayakkabıları çamaşır makinesine atıp, yıkamaktır. Bu pratik gibi görünen çözümü hemen herkes uygulamış, zararlarını da bizatihi gözlemlemiştir. Böylesi bir uygulama ayakkabının sahip olduğu dokuyu tahrip etmekle kalmayıp, ayakkabının kullanım ömrünü de kısaltmaktadır. Çamaşır makinesinde yıkanan bir spor ayakkabı mutlaka formunu kaybedecek ve daha da eskiyecektir. Hatta böyle durumlarda spor ayakkabınız küçülebilir.

Spor ayakkabıyı bir bez yardımıyla silmek ise kalıcı bir temizlik sayılmaz. Yapacağınız bu işlem, ayakkabı üzerindeki kirin bir kısmını dibe iteceği için zamanla ayakkabının rengi parlaklığını kaybedecek ve solacaktır. Bu nedenle ayakkabılarınız için en kesin ve güvenilir çözüm bir uzman yardımıyla temizliğinin yapılmasıdır.

Hizmet alanlarını genişletmekte sınır tanımayan Networkdry ailesi olarak sizi tüm bu zahmetlerden kurtarmak adına artık lostra hizmetimizi de siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Online sipariş hizmetimiz sayesinde ayakkabınız için bir lostra salonu arama zahmetinden de sizi kurtarıyoruz. Sizlere zamandan tasarruf ettirmeyi misyonlarından biri olarak belirlemiş olan Networkdry Online Lostra Servisi sayesinde tek tıkla verdiğiniz sipariş üzerine gelip söz konusu ayakkabıyı alıyor ve bakımı tamamlandıktan sonra adresinize teslim ediyoruz.

Profesyonel ellerden geçen ayakkabınızın ilk günkü kadar temiz ve yeni olacağından hiç şüpheniz olmasın. Bizler, uygun bakım yöntemleriyle maksimum verim sağlayarak sizlere yeni ayakkabı almış hissini yaşatmanın hazzını yaşarken sizler de rahatlığın tadını gönlünüzce çıkarın. Unutmayın, Networkdry Lostra hizmetlerinden yararlanmak için bir “tık” yeter.


İlgili İçerikler:

Nubuk Ayakkabı Temizliği — Lostra Nedir? — Ayakkabı Kokusu Nasıl Giderilir? — Ayakkabılar Makinede Nasıl Yıkanır? — Beyaz Spor Ayakkabı Temizliği — Süet Ayakkabılarının Temizlenmesi — Beyaz Bez Ayakkabı Temizleme

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm