En Çok Ziyaret Edilenler

campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider
campaign-slider

Deri Pantolon Nasıl Yıkanır? Deri Pantolon Temizliği

Deri Pantolon Nasıl Yıkanır? Deri Pantolon Temizliği

Networkdry online kuru temizleme ve halı yıkama ağı yaşam kalitenizi artıma asına pratik bilgiler vermeye devam ediyor. Bu kez dikkat çekilen nokta ise deri temizliği ve saklama yöntemi. Bildiğiniz gibi deri zordur ve özellikle onu yanlış bir şekilde temizlerseniz, giysinize zarar verebilir ve olduğundan çok daha eski görünmesine sebep olabilirsiniz. Bu nedenle bilinçli uygulamalar yapılmalı, Networkdry kuru temizleme gibi güvenebileceğiniz noktalardan hizmet almalısınız.

Deri giysileri temizlemek için üretilen çeşitli temizlik ürünleri bulunuyor. Ancak bunlar için para harcamak yerine kuru temizleme hizmeti almak hem zamandan kazanmak hem de daha ekonomik bir yol izlemek anlamına gelir. Çünkü deri temizliği için üretilen ürünler oldukça pahalıdır.

Evde deri temizliği yapmak için doğal bir yöntem de uygulanabilir. Ev yapımı deri temizleyici her zaman çözüm oluşturmasa da, deneyebileceğiniz bir uygulama yöntemi.

Peki, ev yapımı deri temizleyici nasıl yapılır?

Bunun için malzemeler şu şekildedir:

  • 1/3 su bardağı sıvı el sabunu
  • 2/3 su bardağı su

Deri nezaket gerektiren bir yapıya sahiptir. Bu nedenle bütün işlemlerin nazik yapılması gerekir. Hazırlanan el sabunlu karışım da hafif hafif deri yüzeyine uygulanmalı ve ardından nemli bir bezle silinmelidir. Sabunun deri yüzeyine iz bırakmamasına da dikkat etmek gerekir. Temizlik işleminin ardından deri mutlaka kurulanmalıdır. Islak halde bırakılması hem deforme olmasına, hem de kötü kokuların oluşmasına neden olur.

Deri giysilerinizi temizledikten sonra bitkisel yağ ya da vazelin yardımıyla bakım da yapabilirsiniz. Online kuru temizleme siparişi verme şansı tanıyan Networkdry hizmetinden yararlanmak elbette akıllıca bir çözüm olacaktır. Ancak yine de evde uygulama yapıyorsanız, temizlik sonrası mutlaka yağlı bakım yapmalısınız. Bir bez yardımıyla bitkisel yağ uygulaması yapabilir ya da vazelin sürerek deri giysilerinize ve eşyalarınıza ihtiyacı olan desteği sunabilirsiniz.

Her üründe olduğu gibi, deri ürünlerin temizliğinde de ekonomik çözümler sunan Networkdry kuru temizleme fiyatları rakiplerine göre daha uygun seviyelerdedir. Ücretsiz servis olanağıyla ürünlerin 5 saat içerisinde kapıdan alınıp, 24 saat içerisinde kapıya teslim edilmesini sağlayan Networkdry, kuru temizlemeyi daha hızlı ve sistemli hale getirirken, zaman kaybı yaşamanızı engeller.

DiscountImage
NClub

Kuru Temizleme, Halı Yıkama alışverişlerinde %50 indirim ayrıcalığı ile kazançlı alışveriş yap tasarruf et!

BENZER İÇERİKLER

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ!
Deneyimli ve kaliteli ekibimiz ile saniyeler içinde kuru temizleme ve halı yıkama adresinde!
check icon
Tam Güven
check icon
24/7 Destek
check icon
Hızlı Çözüm